Wat kunt u doen

Zonder uw steun kan de Gedachteniskerk niet behouden blijven. Er zijn verschillende manieren waarop u ons kunt steunen:

Word Vriend!
Meldt u hier aan als vriend.

Denk mee!
Uw ideeën over hoe we de exploitatie van de Gedachteniskerk rendabel kunnen maken zijn goud waard.
Hebt u zelf interesse voor gebruik van het gebouw, of hebt u ideeën die wij verder kunnen verkennen, dan horen wij die graag!
Mail ons via de ideeënbus hier onder ↓

Doe mee!
De juiste kennis en kunde, én uw inzet zijn noodzakelijk voor het welslagen van ons initiatief. Wilt u/jij zich inzetten voor het behoud en de exploitatie van de Gedachteniskerk, op wat voor manier dan ook, nu en/of in de toekomst, meldt u zich / meld je dan hier.

Doneer!
Om dit initiatief van de grond te krijgen en te laten slagen is geld nodig. Uw financiële bijdrage, groot of klein, is dan ook broodnodig.
Voor bedrijven is er de mogelijkheid voor sponsoring.
Laat ons hier weten op welke manier en/of met welk bedrag u ons initiatief wilt steunen.

 

Investeer!
Wij zijn bezig met het opzetten van een crowdfundingsactie om de aankoop en de exploitatie-investeringen van de Gedachteniskerk te kunnen financieren. Het is de bedoeling om de kerk semi-commercieel te exploiteren, wat wil zeggen dat we er een maatschappelijke onderneming van willen maken, zodat eventuele winsten terug geïnvesteerd kunnen worden in het gebouw en daarmee verbonden activiteiten of doelstellingen.
Particulieren worden van harte uitgenodigd mee te investeren in dit bedrijf.
Mede-investering en aandeelhouderschap van commerciële bedrijven die al of niet een rol nemen in de ontwikkeling en exploitatie behoren ook tot de mogelijkheden.
Uw ideeën en suggesties voor mede-investering, vorm en hoogte van rendement kunt u kwijt door ons te mailen
 

Zeg het voort!
Hoe meer mensen op de hoogte zijn van de situatie en dit initiatief, des te meer kansen zijn er om het de Gedachteniskerk te redden.
Deel dus deze link met al uw vrienden en bekenden en zeg het voort!

 

 

 

Wordt Vriend op Facebook