Steun ons

Zonder uw steun kan de Gedachteniskerk niet behouden blijven. Er zijn verschillende manieren waarop u ons kunt steunen:

Denk mee                                      Doe mee                                      Doneer                            Investeer                                   Zeg het voort!

1. Denk mee!
Uw ideeën over hoe we de exploitatie van de Gedachteniskerk rendabel kunnen maken zijn goud waard.
Hebt u zelf interesse voor gebruik van het gebouw, of hebt u ideeën die wij verder kunnen verkennen, dan horen wij die graag!
Mail ons via de ideeënbus hier onder ↓
   

Ideeënbus

2. Doe mee!
De juiste kennis en kunde, én uw inzet zijn noodzakelijk voor het welslagen van ons initiatief. Wilt u/jij zich inzetten voor het behoud en de exploitatie van de Gedachteniskerk, op wat voor manier dan ook, nu en/of in de toekomst, meldt u zich / meld je dan hier.
Op dit moment zoeken wij met spoed iemand die de inbox van de Stichting kan beheren.


3. Doneer!
Om dit initiatief van de grond te krijgen en te laten slagen is geld nodig. Uw financiële bijdrage, groot of klein, is dan ook broodnodig.
Voor bedrijven is er de mogelijkheid voor sponsoring.
Laat ons weten op welke manier en/of met welk bedrag u ons initiatief wilt steunen via: vgdstichting@gmail.com 

 


4. Investeer!
Wij zijn bezig met het opzetten van een crowdfundingsactie om de aankoop en de exploitatie-investeringen van de Gedachteniskerk te kunnen financieren. Het is de bedoeling om de kerk semi-commercieel te exploiteren, wat wil zeggen dat we er een maatschappelijke onderneming van willen maken, zodat eventuele winsten terug geïnvesteerd kunnen worden in het gebouw en daarmee verbonden activiteiten of doelstellingen.
Particulieren worden van harte uitgenodigd mee te investeren in dit bedrijf.
Mede-investering en aandeelhouderschap van commerciële bedrijven die al of niet een rol nemen in de exploitatie behoren ook tot de mogelijkheden.
Uw ideeën en suggesties voor mede-investering, vorm en hoogte van rendement kunt u kwijt via deze link: vgdstichting@gmail.com 
 

5. Zeg het voort!
Hoe meer mensen op de hoogte zijn van de situatie en dit initiatief, des te meer kansen zijn er om het de Gedachteniskerk te redden.
Deel dus deze link met al uw vrienden en bekenden en zeg het voort!